Jeg tilbyder

  • Søgemaskinevenlige tekster til hjemmesider og sociale medier.
  • Tekster til Google AdWords kampagner og annoncer.
  • Tekster til landing pages.
  • Analyse og optimering af hjemmesider (SEO).
  • Korrekturlæsning og omskrivning af tekster, så de fungerer på nettet.

Hvorfor hyre en (web)tekstforfatter?

En god webtekstforfatter læser selv på nettet, søger, finder og registrerer altid, hvad der leverer det bedste søgeresultat. En god tekstforfatter er en allround formidler, og kan kommunikere vidt forskellige budskaber ud – fra vidt forskellige brancher.

Tekstforfatteren sætter sig i kundens sted og tilegner sig den rette mavefornemmelse for den specifikke forretning og målgruppens ’sprog’ og præferencer.

Der er forskel på, hvad en tekst skal kunne. Skal teksten sælge, informere, rådgive, inspirere og/eller skabe fortrolighed.

En god tekstforfatter skal udover, at beherske sproget, være kreativ, indlevende og have forretningsforståelse. Kort sagt: Forstå kunden og kundens kunder.

Målrettede webtekster læses på bundlinjen

Jeg både lytter og lærer af kunderne, og det konkurrerende marked, de befinder sig på. Jeg kan ikke skrive relevante tekster, der rykker, hvis ikke jeg ‘indlever’ mig i forretningens udfordringer og potentialer.

Jeg kan give forretningens kunder og potentielle kunder en langt mere relevant og imødekommende oplevelse, hvis jeg bruger data rigtigt. Derfor er dialog og data de to drivere, der gør mine tekster konkurrencedygtige.

Toprelevante webtekster, skrevet af en erfaren tekstforfatter, giver en klar konkurrencefordel. Dels bliver relevant indhold ‘belønnet’ af både søgemaskiner og potentielle kunder og dels giver relevans og sætninger med substans, kunden det, de søger.